30 Ağustos 2013 Cuma

Yine Onlar : "Guardiola vs Mourinho"

Maç Kodu : 100

UEFA Süper Kupa : Bayern Münih vs Chelsea




          İki teknik direktör yeniden karşı karşıya gelecek. Bundan önce 11 kez karşılaştılar. Guadiola 5 , Jose Mourinho ise 2 galibiyet aldı. Gerçekten bizler için bir futbol ziyafeti olacağını düşünüyorum. Herkese maçı izlemesini tavsiye ediyorum.

          Jose Mourinho ikinci Chelsea kariyerinde şaşırtıcı bir şekilde defansif başarısı ile öne çıkıyor. Yapılan resmi maçlarda verilen az gol pozisyonu ve yenilen tek gol bunun göstergesi. Takımını 4-2-3-1 sistemi ile oynatıyor. Çok kısa mesafede oynayabilen bir takım yaratmış. Bu sayede harika alan daraltıyorlar. Özellikle orta saha ve defans oyuncuları oldukça formda. Maçlarının az gollü olmasında forvetlerin formsuzluğunun da etkisi var. Forvetler takıma uyum sağlarsa yenilmesi çok zor bir takım olacaklardır. Jose Mourinho takımını geride bekletecektir. Kaptıkları toplarla hızlı hücum yapmayı denerler. Topun Bayern Münih' de kalmasına izin vereceğini düşünüyorum.

          Pep Guardiola takımını 4-2-3-1 sistemiyle oynatıyor. Oturmuş bir kadrosu olması büyük bir avantaj. Takımın performansı henüz gerçek çizgisine ulaşamadı. Ancak zamanla daha da iyi olacaktır. Guardiola' nın en büyük sıkıntısı orta sahada defansif yönü güçlü ve pas yüzdesi iyi olan oyuncu eksikliği. Yani Sergio Busquets gibi bir oyuncusu yok. Atağa bekleriyle de gitmeyi seven Guardiola için bu tarz oyuncular geri emniyet için çok önemli. Ayrıca defans oyuncularının yavaş olması da Bayern' in işini zorlaştırıyor. Bu maçta şansları olmadığını düşünüyorum.

          Bahis önerim, Chelsea' nin bu maçta yenilmeyeceğini düşünüyorum. Yüksek orandan Chelsea galibiyeti denenebilir. Bol şans!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder