31 Ağustos 2013 Cumartesi

Gakkoş Kayseri' den Çıkamaz

Maç Kodu : 314

Türkiye Süper Lig : Kayserispor vs Elazığspor




         Elazığspor oynadığı futbolla henüz bu lige layık olduğunu gösteremedi. Oyuncuları tek tek incelediğimiz zaman kadro kalitesi iyi gözüküyor. Fakat bunu takım oyunununa uygulamakta zorluk çekiyorlar. Hızlı kanat oyuncularına ve yetenekli gol silahlarına sahipler ancak oyunu geniş alanda oynadıkları için rakibe boş alan bırakıyorlar. Takım birbirinden kopuk oynuyor. 3-4 pası üst üste beceremediler. Teknik direktör ve oyuncular Elazığ şehrine uyum sağlamakta zorluk çekiyorlar. Özellikle yabancı oyuncular ortama adapte olamıyor. Bu maçta da işleri zor gözüküyor.

         Kayserispor cephesinde ise golcü sıkıntısı yaşanıyor. Bobo' nun uzun süreli sakatlığı, Nobre' nin de sakat olması bitirici bir forvet eksikliğini ortaya çıkartıyor. Takımdaki diğer forvet oyuncuları daha çok kanatta oynayabilen topla ilerleme yeteneği olan oyuncular. Santrafor oynamaları zor. Teknik direktör Prosinecki golcü sorununu takım olarak çözeceklerini ifade etti. Bu maçın az gollü olması muhtemel gözüküyor.

         Bahis önerim, maçın 2,5 gol altı bitmesini bekliyorum. Gol sıkıntısı olan iki takımında gollü bir maç çıkarması sürpriz olur.



kargo_bedava 728 Image Banner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder