18 Ağustos 2013 Pazar

Kartal Olimpiyatta Avlanacak

Maç Kodu : 469
Türkiye Süper Lig : Beşiktaş vs Trabzonspor


          İki takım içinde bu sezon yeni bir başlangıç olacak. Teknik direktörler maçtan önce gayet temkinli konuştular.   Trabzonspor' un hocası takımının gol sıkıntısı ve forvet eksikliğinin farkında bu yüzden atamıyorsak yememeliyiz felsefesi ile taktik kuruyor ve takım savunmasına ağırlık veriyor. Dinamo Minsk ile oynanan iki maçta da bunu çok iyi uyguladılar. Az pozisyon verdiler ama kazanmayı bildiler.
          Beşiktaş cephesinde ise takım iskeleti neredeyse belli oldu. Ancak sıkıntı yine golcü sorunu. Almeida' nın mental olarak maça hazır olmayışı ve diğer forvetlerin formsuzluğu Bilic' i zorluyor. Maçı kendi yarı sahasında kabul eden bir Trabzonspor olursa Beşiktaş' ın şansı artar. Çünkü rakip sahada kilidi açabilecek bir Fernandes var. Bu verilerden hareketle bahis önerim maçın 2,5 altı olacak. Gol ve golcü sıkıntısı olan iki takımın maçında mantıklı bir seçim. Üstelik iki takımın kalesinde de bu tarz oyuncular varken.
          Ayrıca bugün ligimizde oynanacak diğer maçlarda Eskişehirspor bir adım önde ve maç 2,5 üstü olur diyorum. Akhisar maçı için ise taraf bahsi riskli fakat 2-3 TG seçeneği daha mantıklı olur. Bol şans!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder