30 Ağustos 2013 Cuma

Paşa Konya' da

Maç Kodu : 121

Türkiye Süper Ligi : Torku Konyaspor vs Kasımpaşa




         Fenerbahçe maçından sonra kendi eksiklerini unutup zafer sarhoşu olan Konyaspor' un bu maçta işi çok zor. Teknik direktör Uğur Tütüneker " Kasımpaşa bu ligin en güçlü takımlarından biri. Ama bizim her maçtan puan almamız lazım. Fenerbahçe maçında olduğu gibi 3. bölgede baskı kurarak oynamalıyız. Bunu evimizde daha iyi yapabiliriz." dedi. Yani ileride baskı kurarak rakibin oyununu bozmayı ve şok goller bulmayı hedefliyorlar. Takımın kadro yapısı bu oyun tarzına uygun değil. Hücum oyuncuları baskı kurabilecek tarzda değil. Ayrıca oyun sistemini bu taktiği uygulamayı zorlaştırıyor. Fenerbahçe maçında attıkları gollerden önce bile 3-4 pası bir arada yapamadılar. Zorlanacaklardır.

          Kasımpaşa ise moralli ve maç için oldukça hazır durumda. Yeni transferler uyum sorununu çabuk atlattı. Oyuncular takım üzerinde galibiyet baskısı olmadığı için rahat oynadıklarını ve bu yüzden başarılı olduklarını söylüyorlar. Konyaspor önde baskı kurmak için oynarsa Kasımpaşa' nın işine gelir. Bence kaliteli orta saha oyuncuları bu baskıdan kurtulup, hücum oyuncuları ve hızlı kanat oyuncuları sayesinde pozisyon bulabilirler. Her mevkide çok alternatifli bir kadrosu olan Shota " Konyaspor' un eksiklerini iyi biliyoruz. Onları yenerek Milli maç arasına moralli girmek istiyoruz. Yakalayacağımız galibiyet serisi ile üst sıralardaki yerimizi almak istiyoruz." dedi.

          Bahis önerim, bence Konyaspor' un bu sezon ligde kalması biraz zor gibi duruyor. Oynadıkları futbol ve kadro yetersiz. Bence Kasımpaşa yenilmez. Maçın 2,5 üstü olmasını bekliyorum.





Groupon 20110401_tr_travel_grouponshop_300x250 Image Banner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder