25 Ağustos 2013 Pazar

Trabzonspor vs Çaykur Rizespor

Maç Kodu : 585
Türkiye Süper Ligi : Trabzonspor vs Rizespor



        Karadeniz' in iki önemli takımının karşılaşmasının zevkli ve çekişmeli geçmesini bekliyorum. Trabzonspor daha önceki yorumlarımda da söylediğim gibi hücum gücü düşük bir takım. Defansif yönleri ise hücum gücüne oranla göre daha iyi. Mustafa hoca takımı oldukça temkinli ve kontrollü oynatıyor. Evinde baskılı ve daha istekli olması muhtemel. Özellikle de Trabzonspor taraftarının keyfinin yerinde olması desteğin kuvvetli olacağına işaret. Forvet eksikliği  dolayısıyla ileride çok top tutamıyorlar. Genelde rakip oynuyor onlar da izliyorlar. Kaptıkları toplarla hızlı çıkarak veya duran toplarla gol arıyorlar. Bu maçta da durumun değişmeyeceğini düşünüyorum.

         Rizespor sezona iyi başladı ve takımda moraller yerinde. Ayakları yere basan bir takım. Rıza Çalımbay her mevkide bu lig için yeterli olacak oyunculara sahip bir kadro oluşturdu. Rakibinin tam tersi Rizespor hücum yönü daha güçlü olan bir takım. Gençlerbirliği maçında çok iyi oynadılar ve farkı kaçırdılar. Rıza hocanın çalıştırdığı takımların deplasman performansları genelde iyi olmaz. Maça Trabzonspor' un üzerine giderek başlarlarsa çok etkili olurlar.

         Bahis önerim, kontrollü olacak iki takımın maçının 2,5 altı olacağını düşünüyorum. İlk yarının berabere bitmesi de muhtemel gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder