31 Ağustos 2013 Cumartesi

Kadıköy' de Eski Dost Rakip Olacak


Maç Kodu : 346

Türkiye Süper Lig : Fenerbahçe vs Sivasspor



         Fenerbahçe CAS sonucundan sonra bir kaos içerisinde kaldı. Meireles ve Sow ayrılmak istediklerini menajerleri aracılığıyla kulübe bildirdi. Önümüzdeki günlerde de yeni oyuncular bu istekte bulunacaktır. Bence bu maçta ayrılma niyetinde olan oyuncular oynamayacaktır. Ama Fenerbahçe takımının iç dinamikleri farklı işliyor, dalga geçer gibi ilk 11' de başlatılırlarsa da şaşırmamak lazım. Zaten Sow en son oyuna girdiği Eskişehir maçında oldukça isteksiz göründü. Takımın bu maçtaki performansını bende çok merak ediyorum. Takımdan ayrılmak isteyen ve kalmak isteyen oyuncular farklı oynayacaklardır. Bütün futbolcuların aklında bir soru işareti olduğuna eminim. Ersun Yanal daha önce oynattığı taktiklerden farklı şeyler yapıyor. Daha önce görev yaptığı takımların direnci yüksek, tempolu ve dar alanda oynayabilen takımlardı. Bunu henüz Fenerbahçe' de yapamadı. Bu maçta da temposuz bir takım bekliyorum. Ancak bireysel yetenekli oyuncular gol bulursa maçı kazanma ihtimalleri var.

         Sivasspor cephesinde ise motivasyon yüksek. Büyük bir takımla maça çıkmanın verdiği motivasyon hafta içi yapılan idmanlarda etkisini gösterdi. Teknik direktör Roberto Carlos daima oyucularına güven aşılıyor. Fenerbahçe' yi deplasmanda yenebilecek her şeye sahip olduklarını oyuncularına ezberletti diyebilirim. Üzerinde baskı olmayan Sivasspor uyum sorunu yaşayan rakip defans karşısında gol bulacaktır. Eğer kanat oyuncularından Kamil Grosicki sakat olmasaydı işleri daha kolay olabilirdi. Çünkü Fenerbahçe iyi kanat oyuncuları olan ve bekleri hücuma çıkan takımlara çok pozisyon veriyor. Bunun sebebi de Fenerbahçe' nin kanatlarında forvet özellikli oyuncuların oynamasıdır. Sivasspor Kadıköy' den iyi bir sonuçla dönebilir. Bunu ligde oynadığı iki maçtaki futboluyla gösterdi. Hücum anlamında başarılı işler yaptılar.

         Bahis önerim, Fenerbahçe' nin düşük tempoda oynama ihtimali ve Sivasspor' un deplasman psikolojisi ile geriye yaslanmasını bekliyorum. Bundan dolayı maçın TG 2-3 gol aralığında bitmesini öngörüyorum. Bol şans!


bodrum_banner bodrum_728X90 Image Banner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder