30 Ağustos 2013 Cuma

Cimbom Es-Es' e Konuk Oluyor


Maç Kodu : 153

Türkiye Süper Lig : Eskişehirspor vs Galatasaray





        Eskişehirspor, Fenerbahçe maçında harika oynamıştı. Her türlü istatistik değerlendirmede rakibine üstünlük kurmasını başarmıştı. Ama bunu skora yansıtamadılar. Kaleci Mert' in iyi performansı ve beceriksizlik maçın skoruna etki etmelerini engellemişti. Takım özellikle kanatları iyi kullanıyor. Erkan Zengin ve Diomansy Kamara her takıma karşı pozisyon bulabilecek tarzda oyuncular. Kanat oyuncularının arkasında oynayan beklerin de hücumu sevmesi rakip takımların dengesini bozuyor. Orta sahada ilginç bir şekilde Özgür Çek var. İki maçtaki performansı yetersizdi ama top tekniği ve pas dağıtma özelliği iyi olan bir futbolcu. Eskişehirspor orta sahası hem dinamik hem de iyi top kullanabiliyor. Bu maçta orta sahaya çok iş düşecektir.

         Galatasaray cephesinde ise takımın moral ve motivasyonu yerinde gözüküyor. Takım ilk maçın son 15 dakikasında oynadığı kötü futbolla Bursa maçında puan kaybı olacağının sinyalini vermişti. Sezona çok formda girdiler ama performanslarında biraz gerileme var. Milli maç arası öncesi Fatih Terim' in takımla idmanlarda pek gözükmediğini belirtmek istiyorum. Kanat oyuncuları güçlü takımlar karşısında zorlanan Galatasaray' ın maçta işi oldukça zor olacaktır. Hafta içi yapılan idmanlarda takımın özellikle bu konuya çalıştığını öğrendim. Ayrıca beklerin bile hücum yapmayı sevdiği Eskişehir' i kendi taktikleriyle vuracaklarını tahmin ediyorum. Kaptıkları toplarla Sneijder' in sol bekin boşalttığı yeri, Burak veya Drogba' nın ise sağ bekin boşalttığı alanı iyi değerlendirebileceğini düşünüyorum.

         Bahis önerim, karşılıklı gol var bahsi oldukça cazip. İki takım arasında oynanan maçlarda beraberlik sayısının fazlalığı dikkatimi çekti. Maçın 2-1 Galatasaray lehine olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda 1-1 skor tahmini de sistem kuponunda denenebilir.




hediye_banner hediye_2013_09_hf285_617x150 Image Banner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder