25 Ağustos 2013 Pazar

Roberto Carlos Sahaya İniyor


Maç Kodu : 519
Türkiye Süper Ligi : Sivasspor vs Konyaspor



         Sivasspor' un geçen hafta oynadığı ve yenildiği maçı izleyenler benim gibi şaşkınlıkla nasıl pozisyon bile vermeden yenilebildiğini anlayamamışlardır. Üstelik 10' dan fazla gol girişimi varken ve yetenekli gol ayakları varken. Takımdaki hava ve teknik direktör Carlos ile iletişim oldukça iyi gözüküyor. Sivasspor2 a yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre oyuncular hocalarını çok seviyor ve sayıyorlar. Ondan bir şeyler öğrenmek istediklerini her fırsatta ifade ediyorlar. Carlos takımını ofansif oynatıyor ve takım halinde savunma yapmaya oldukça önem veriyor. Kanatları çok iyi kullanıyorlar. Özellikle Chahechouhe ve Grosicki' den verim alacağı kesin. Forvette Utaka' nın formunu yükseltmesi gerekiyor. Yoksa ilerleyen zamanlarda gol sıkıntısı çekebilirler.

         Konyaspor ise sanki sezonun ortasına gelmiş gibi rahatlamış gözüküyor. Ersun hocanın yanlış tercihleri sonucu piyango bir galibiyet aldılar. Hafta içinde futbolcular röportaj vermekten ve fotoğraf çektirmekten idman yapamadı diyebilirim. Ayrıca ilginç bir şekilde Fenerbahçe maçından sonra bazı futbolcularla şartları iyileştirilmiş yeni anlaşmalar yaptılar. Ben Konyaspor futbolcusu olsam büyük takımların maçlarında oynayıp kendimi gösteririm. Zaten yönetim maaşa zam yapar. Böyle yöneticiler yüzünden futbolumuz gerilemeye devam ediyor. Takımın en güçlü yanı ise kalecisi ve Erdal Kılıçaslan gibi bir kaptanları olması.

          Bahis önerim, Roberto Carlos' un da ilk maçı olması sebebiyle taraftar ve futbolcular oldukça istekli olacaktır. Kendisini şampiyonluk potasında zanneden Konyaspor' u  yeneceklerine inanıyorum. Sivas kazanır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder