24 Ağustos 2013 Cumartesi

Ren Derbisinde Gol Kokusu Var

Maç Kodu : 198
Almanya Bundesliga : Leverkusen vs Mönchengladbach



         Almanya' da iki haftadır zevkli maçlar izliyoruz. Ren derbisinde ligin iki köklü ekibi karşılaşacak. Ligin 4-4-2 sistemiyle oynayan iki takımının maçında her ne kadar ev sahibi avantajlı gibi görünse de zor bir maç olacağını düşünüyorum. Leverkusen rakibi karşısında 2009/2010 sezonundan sonra oynanan sekiz maçta sadece bir galibiyet aldı o da evinde değil.

          Ren derbisi iki takım içinde önemli. Taraftarın sezon başında takımlarına olan desteği ve güveni artırmak için iyi bir fırsat olacak. Leverkusen teknik direktörü Sascha Lewandowski " Sezona çok iyi başladık. Taraftarımıza uzun zamandır alamadığımız bir derbi galibiyeti hediye etmek istiyoruz. Rakibin çok etkili bir orta sahası var. Onları durdurmaktan daha çok kendi oyunumuza bakacağız. Biz topla oynarsak zaten onların etkinliğini azaltmış oluruz." dedi.

          Mönchengladbach takımında ise takımın kendine güveni oldukça yüksek. Teknik direktör Favre göreve geldiğinden beri tek derbide tek mağlubiyetleri var. Favre " Defalarca olduğu gibi yine bir derbi maçına çıkacağız. Onlara saygı duyuyoruz ama asla çekinmiyoruz. Bizim kapasitemiz de oldukça yüksek. Galip gelip şimdiden üst sıralarda yer bulmalıyız." dedi.

          Bahis önerim, maç 2,5 üstü olur.
  Groupon 20110401_tr_fun_728x90 Image Banner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder