17 Ağustos 2013 Cumartesi

Cumartesi Bülteni

Maç Kodu : 348
Türkiye Süper Lig : Konyaspor vs Fenerbahçe



          Fenerbahçe fiziken Konya' da olacak fakat akıllarında Arsenal maçı olacaktır. Bunu Ersun hocanın basın toplantılarından da çıkarabilirsiniz. Takımın Şampiyonlar Ligi seviyesinde olması gerektiğini ve bunun için çalıştıklarını defalarca söyledi. Takımın aklı bu maçta olmayacak ama tek biri var ki o da Emenike, ilk maçında kendini ispatlamak adına her şeyi yapacaktır. Açıkçası Emenike' nin en azından bir gol atacağını düşünüyorum. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe' nin oranı az gelirse Emenike gol atar oynayın.
          Konyaspor ise, ortalama bir kadroya sahip. Teknik direktör klasik 4-4-2 oynatmayı seven birisi. Biraz daha kaliteli bir kadrosu olsa bu oyun anlayışı ile ilerde yapacağı baskı ile Fenerbahçe' ye çok zorluk çıkartabilirlerdi. Ama bu takımın ilerde yapacağı baskı ile geride oluşacak boşluklar yüzünden gol yerler. Kısacası bu maçta en garanti tahmin Fenerbahçe galibiyeti. Ama ben Emenike gol atar bahsini yaptım ve sizlere de öneriyorum.



Maç Kodu : 315
Türkiye Süper Lig : Karabükspor vs Kasımpaşa



          Sezona sürpriz transferlerle giren Kasımpaşa ilk maçta üç puan almak isteyecektir. Shota gerçekten göze hoş gelen bir futbol oynatıyor. Takım her mevkisiyle harika bir takım oldu. Özellikle hücum gücü çok yüksek ve kolay gol bulabilirler. En büyük avantajları her türlü gol bulabilecek çok yönlü oyunculara sahipler. Çabuk kaleye gidebilen bir ekip.
          Ev sahibinde ise, yönetimsel sorunlar henüz bitmiş değil. Teknik direktör bile henüz hazır değiliz bize biraz sabır edin dedikten sonra bu maçta şansları yok gibi duruyor. Tolunay Kafkas takımlarına daima yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz felsefesini uygulatır. Yani sert ve agresif savunma yaptırmayı iyi biliyor. Fakat bunların hiç biri Kasımpaşa' nın futbol iştahını azaltamaz. Hatta gelebilecek kartlar sonrasında ev sahibi daha da zorlanacaktır.
          Bahis önerim, Kasımpaşa galibiyeti olacak. Gollü bir maç olmasını bekliyorum. 2,5 üstü mantıklı bir seçim olur.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder