25 Ağustos 2013 Pazar

Aslan Timsah Avında

Maç Kodu : 537
Türkiye Süper Ligi : Bursaspor vs Galatasaray




        Galatasaray geçen hafta evinde oynadığı Gaziantep maçının son 15 dakikasında oyundan düşmüş ve rakibinden baskı görmüştü. Fakat maçın büyük bir bölümünde üstün oynadı ve kazandı.  Son günlerde takımda hareketlilik yaşandı. Fatih hoca' nın milli takıma geçiş süreci dolayısıyla idmanları yardımcıları yönetti. Zaten Ümit hoca ve Hasan hoca da Fatih Terim' in cezaları sebebiyle önemli tecrübeler kazandılar. Takım her zaman alışık olduğu ofansif düzenle idman yaptı ve yine oyuncular oldukça istekli göründü. Semih' in hafif bir sakatlığı var maç saati durumuna göre oynayacak. Önemli bir eksik bulunmuyor. Riera, Dany ve Amrabat olmayacak. Bence eksiklikleri hissedilmez.

         Bursaspor cephesinde ise işler pek yolunda gitmiyor. Daum oyun sistemine uyan oyuncu eksikliği yaşıyor. Özellikle de orta saha bölgesinde. Defansif anlamda bir oyuncu arıyor. Ayrıca her iki kanata da futbolcu arıyor. Elindeki kadroyla da bu maçta iyi işler yapabilir. Ama gol yemeyi engelleyebileceğini
düşünmüyorum. Tanıdığımız Daum maçı daima dengede ve kontrollü götürmeye bakar. Galatasaray' ın da bu statta oynadığı son yedi maçı da kazanamaması maçın zorluk derecesini gösteriyor. Ayrıca Daum' un özellikle büyük takımlarla olan maçlardaki başarılı sonuçları unutmadık. Gol yemeyi engelleyemeyen Daum' un takımı gol de bulacaktır. Dolayısıyla 2,5 üstü olmaya aday bir maç olarak görüyorum.

         Bahis önerim, maçın 2,5 üstü olacağını düşünüyorum. Özellikle sağ kanadı etkin kullanacak olan Bursa' nın etkili olmasını bekliyorum. 2,5 üstü seçeneğini tavsiye ediyorum.





dismecra_banner dismecra-SAMSUNGF7000-19Agustos-728x90 Image Banner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder