27 Temmuz 2013 Cumartesi

Taktik Savaşı

Maç Kodu :  227
Almanya Süper Kupa:
Dortmund vs Bayern Münih

          Bu maçın önemi iki takım açısından da çok farklı olacağını her iki takımın hocası da belirtti. Guardiola galibiyetten emin gibi konuştu. Klopp kendinden beklenmeyen temkinli bir röportaj verdi. Bence özellikle iyi oynayarak kazanan taraf sezon başında psikolojik üstünlüğü ele geçirerek sezonun ilk 5-6 haftasında rüzgarı arkasına alır.
          Final maçının birbirini tanımaya çalışan iki dehanın taktik savaşına sahne olmasını bekliyorum. İki takımımın da aynı oyun düzeni ile oynaması ve çoğu bölgede benzer kalitede oyuncuların bulunması maçın dengeli olma olasılığını artırıyor. Bayern de kaleci Neuer ve Ribery'nin eksiklikleri hissedilecektir. Dortmund tarafında ise Piszczek ve Kuba'nın (Blaszczykowski) olmayışı sağ kanat zaafiyetini ortaya çıkardı.
          Sonuç olarak, bence dengeli olan maç 2-3 gol aralığında sonuçlanır. Üst seçeneği de cazip duruyor. Fakat şunu belirtmeliyim Dortmunda, Iduna Park da bu yüksek oranı veren bahis şirketi insanları yönlendiriyor gibi geldi. Dortmund' un kazanma ihtimali bu kadar da düşük değil. Dikkat edelim!

   
     Trendyol Satış Kampanyası













         

                                                                                              Darty Elektronik Satış Kampanyası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder