31 Temmuz 2013 Çarşamba

Celtic Banko

Maç Kodu : 565
Şampiyonlar Ligi : Celtic vs Elfsborg


          Celtic evinde aldığı başarılı sonuçlarla ün yapmış klasik bir İskoç takımı. Geçen yıl bu sahada Barcelona'yı bile iyi bir futbolla yendiler. Teknik direktör Neil Lennon "Geçen sezon gruptan sonra şanssız bir kura çektik bu sezon amacımız daha ileri gitmek. Elfsborg'un hazır bir takım olduğunu biliyoruz fakat evimizde bu turu geçeriz." dedi ve ne kadar iddialı olduklarını gösterdi. Geçen sezon üstelik daha hazır olan İsveç temsilcisi Helsingborgs buradan eli boş ayrılmıştı.
          Elfsborg tarafında ise en etkili isim Celtic'den kiralanan Bangura. Performansı kendi standartlarının altında da olsa potansiyel bir tehlike. Fakat bu deplasmanda İsveç ekibinin gol bulması zor. Her ne kadar 4-3-3 gibi atak bir taktikle oynasalar da defansları oldukça kötü. Celtic'in forvetlerinin maç eksiği bulunmasa kesinlikle fark atarlar. Deplasman takımı özellikle defansif kurgularda zorlanıyor. Topun arkasına geçtikleri zaman kazanma ihtimalleri yok. Zaten topla oynamaya çalışsalar Celtic buna da izin vermez.
          Sonuç olarak, her ne kadar maçın oranları riski karşılamasa da ev sahibi kazanır. Handikap yapma ihtimali yüksek. Gol yemeyeceklerini düşünüyorum. 2-0' a çok yakın bir maç. kategoriler banner_tv_778x100 Image Banner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder