14 Temmuz 2013 Pazar

Kaptan' ın Rekor Günü

Maç Kodu : 223
Brezilya Serie A :  Coritiba-Atletico PR
       
            Bu maç için ilk sözüm bu maçın bir derbi olduğudur. Maçın hikayesinde önemli noktalar var. Kaptan Alex ve Coritiba çok formda. Atletico tarafında ise takım şanssız maçlar çıkarıyor. Fakat keyif veren maçlar izliyoruz bol gollü ve çekişmeli geçiyor. Maçta Alex iki gol atması halinde bir rekorun daha sahip olacak. Bu derbide en çok gol atan oyuncu ünvanını elde edecek.
             Coritiba' nın geniş sayılabilecek bir kadrosu var. İşler kötü giderse skora etki edebilecek kaliteli isimler var. Atletico da ise daha zayıf bir kadro var ve teknik direktör Ricardo Drubscky bu durumdan oldukça şikayetçi. Fakat yine de derbide ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Coritiba' nın genç hocası Santos takımın oynadığı oyundan çok memnun olduğunu belirtti derbide kontrollü olmarı gerektiğini belirtti. Yani favori olduklarının farkında. Ben Coritiba' nın kolay bir galibiyet alacağını düşünmüyorum. Sonuç olarak ;
               Eğer her iki takımdan biri erken gol bulacak olursa maç büyük ihtimalle gollü geçecektir. Coritiba' nın yenilmeyeceğini düşünüyorum. Maçın Üst olacağını değerlendiriyorum. Beraberlik bahsi sürpriz arayanlar için iyi bir seçenek. Bol şans!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder