14 Temmuz 2013 Pazar

Günün Bankosu

Maç Kodu :  222
Brezilya Serie A :  Corinthians-Atletico MG   
                
               Atletico MG cephesinde şu an bu maç çok önemsenmiyor çünkü hafta içinde Libertadores Kupası final maçı var. Bu yüzden de kadroda büyük bir rotasyon yapılacak. Atletico' nun hocası Cuca kariyerinin en önemli maçının bu final olduğunu ifade etti. Kariyerinde Brezilya şampiyonluğu da bulunan Cuca' nın bu maçta, takımın en golcü oyuncusu Tardelli ve yıldız Ronaldinho ayrıca defansda en güvendiği Marcos Rocha' ya da yer vermeyecek.
                Corinthians tarafında ise gol atma sıkıntısı var. Fakat aynı zamanda az gol yiyorlar. Maçın kısır olma ihtimali çok yüksek gözüküyor. Atleticonun bu sezon deplasmanda hiç varlık gösterememesi ve sadece bir gol atması da bu tezi doğrular gibi. Aklında final maçı olan Atletico 15 günde dört maç yapacak ve sezon başında bu kadronun hem maçları hem de seyahat yorgunluğu ile başa çıkması çok zor. Ronaldinho ülke basınına Libertadores Kupasını da kazanarak kariyerini başka bir ülke de geçirmek istediğini belirtti. Malum adı bizim kulüplerimizle de anılmakta.
                 Sonuç olarak ; Corinthians bu maçı kazanır. Yüksek oran isteyenler bir farklı ev sahibi galibiyetine yönelebilirler. Gol isteyenler için alt cazip duruyor. Bol şans!

               
Darty Elektronik Satış Kampanyası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder