30 Temmuz 2013 Salı

Lyon Hazır Kıta

Maç Kodu :  518
Şampiyonlar Ligi : Lyon vs Grasshoppers


          Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayan Lyon mali bir bunalıma girmişti. Son 2 sezonu kendi standartları altında bitirdiler. Taraftarlar teknik direktör Remi Garde' den oldukça şikayetçiler. Lig de şampiyonluk çok zor gözüküyor çünkü Monaco ve PSG inanılmaz kadrolar kurdular. Remi Garde'nin bu seviyedeki maç eksiği fazla bu da takımı olumsuz etkiliyor. Geçen sezon UEFA Kupası'nda gollü maçlara imza attılar ama grubu geçtikten sonra elendiler. Lyon neredeyse 3 forvetle oynuyor ve bu maçta as kaleci Vercoutre sakat. Başka bir eksiği bulunmayan Lyon'un gol yeme ihtimali yüksek.
          İsviçre temsilcisi sezona çok iyi başladı. Tanıdık bir isim Skibbe'nin ekibi, oldukça iyi atak yapabilen ve orta sahayı kalabalık bulunduran bir düzenle oynuyor. Skibbe yaptığı basın toplantısında kendi güçlerini iyi bildiklerini ve Lyon karşısında çekinmeden oynayacaklarını söyledi, devamında burada atılacak golün çok önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca takımın önemli bir eksiği bulunmuyor. Tek eksikleri dar olan kadroları. Elinde yıldız oyuncular ve geniş kadrolar varken başarılı olamayan Michael Skibbe, bu kadro ile başarılı olamaz.
         Sonuç olarak, Lyon'un kazanacağı bir maç olacak gibi duruyor. Deplasman takımının daha hazır olması ve Lyon'da ki kaleci sıkıntısı maçın üst olacağını işaret ediyor. Oyunun Lyon tarafından ezici bir üstünlükle sonuçlanmasını bekliyorum. Skor tahminim 3-1 ve ya 4-1 ev sahibinden yana. Bol şans!
     
Trendyol.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder