1 Eylül 2013 Pazar

Londra Derbisinde Heyecan Dorukta


Maç Kodu : 450

İngiltere Premier Lig : Arsenal vs Tottenham




         Premier Lig' in en önemli maçlarından biri bizi bekliyor. İki takım açısından da çok önemli bir maç. Bu maçı kaybeden takım taraftarın tepkisine maruz kalacak. Arsenal cephesinde işler yolunda. Oyuncular formda. Fakat sakatlar oldukça fazla ve bu sakatlar takım açısından önemli oyuncular. Arsenal tarafatarı şu an için tepkisini azaltmış durumda. Son üç resmi maçta alınan galibiyet, iyi futbol ve Şampiyonlar Ligi' nde gruplara kalmak şimdilik her şeyi olumlu gösteriyor. Bence bu maçta ezeli rakipleri karşısında zorlanacaklar.

         Tottenham sezona çok iyi başladı. Takım formda. Transferde de çok hızlı ve başarılılar. Gerekli olan mevkilere kaliteli oyuncular aldılar. Özellikle Roberto Soldado şimdiden gollerine başladı. Teknik direktör Villas-Boas galibiyetten emin konuştu. Rakiplerini deplasmanda yeneceklerini söyledi. Bu iki takımın maçları oldukça renkli ve gollü oluyor. Bence bu maçta ibre biraz daha Tottenham' dan yana gibi duruyor.

         Bahis önerim, öncelikle 2,5 üstü seçeneğini öne çıkarmak istiyorum. İkinci önerim de Tottenham' ın yenilmeyeceği. Bol şans!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder